Bananen Visschotel in kaassaus

Bananen Visschotel in kaassaus Hoofdgerecht voor 2 personen in 30 minuten te maken in de oven       Ingrediënten: 200 gram kabeljauwfilets, of twee stuks van 100 gram. 50 gram boter. Eetlepel citroensap Zout en peper uit de molen 1 banaan 2 uien, gesnipperd. 1 prei in ringen geneden. 4 plakjes ontbijtspek in reepjes … lees meer

Tournedos in korstdeeg

Tournedos in korstdeeg Je mag het van mij ook best geposineerde Beef Wellington noemen wel gebruik ik een andere vulling tenminste iets anders dan u gewend bent. De vulling “duxelle” is gewoon anders, past ook beter in deze uitvoering. Voor 4 personen. Ingredienten: Boter om in te bakken.4 dikke biefstukjes van de haas, van ruim 1 ons … lees meer

Runder Tartaar 2.0

Runder Tartaar 2.0 Ik leerde vroeger al een menu moet een compositie zijn van kleur en smaak opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals de de vijfde symfonie van Beethoven Ta, Ta, Taar. Ta,Ta,Taar. hier komt het arrangement van Evert Ingrediënten voor 4 personen.                       220 gr. runder … lees meer