2 Comments

  1. jan borsje

    Hallo Ouweneel &Ouweneel,

    kunnen jullie mij ook vertellen wat er in Hachee kruiden zit?

    er wordt hier doorgaans weinig Hachee geconsumeerd, zodoende is ’t aanbod van Hachee kruiden nihill.

    met dank Jan Borsje

    • Hallo Jan, hier een antwoord van de andere zijde van aardkloot over hachee kruiden.
      Ik gebruik nooit een zakje ga hier van op boeren.
      Neem dus alleen peper en zout naar smaak, niet te veel hang ook een beetje af of je restjes rundvlees gebruikt die al gebraden zijn of vers vlees.
      Bij vers vlees dus peper en zout.
      Als je boel licht aangebraden heeft gebruik ik 1 of twee kruidnagels, 1 of 2 laurierblaadjes, snufje kerry en een plakje ontbijtkoek voor de smaak en om te binden.
      Ik gebruik voor hachee ook vaak de demiclas van rundvlees. dit is: Als je runderjus overhoud wat afgekoeld is ligt er een laagje gestold vet op. Daaronder zit een donkere galij dit meng je door je hachee dat geeft ook een lekker smaakje.

      Veel plezier ermee Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *